Training

Training

Het gebruik van KYP is eenvoudig maar om alle voordelen van KYP in de praktijk te benutten, kan een training u mooi op weg helpen om sneller te werken en meer resultaat te bereiken. Hiervoor hebben wij praktische trainingen samen gesteld. U kunt er voor kiezen deze trainingen samen met uw collega’s of projectpartners te volgen of individueel. In alle gevallen zult u aangenaam verrast worden door de vele mogelijkheden.

Het trainingsaanbod van KYP bestaat uit:

Individueel

Als projectmanager kunt u een individuele KYP training volgen op de volgende data:

  • Er staan op dit moment geen trainingen gepland.

Bedrijfstraining

Een bijeenkomst van 2 uur met alle relevante medewerkers van het bedrijf zoals de projectmanagers, projectbelegeiders, eventuele klantadviseurs of commercieel medewerkers en het secretariaat. Deze bedrijfstraining wordt vaak gekoppeld aan een werkoverleg of de start van een project.Alle rollen binnen KYP worden met diverse voorbeelden uit de praktijk toegelicht, inclusief de communicatie met de klant als dit gewenst is. Wanneer u KYP bij meer dan 5 projecten gebruikt (heeft), verzorgt KYP deze training geheel gratis, in alle andere gevallen bedragen de kosten € 500,- exclusief btw (inclusief een hand-out voor alle deelnemers).

Projecttraining

Bij een project waar via KYP gecommuniceerd wordt kunnen wij tijdens een bijeenkomst van circa 60 minuten het praktische gebruik toelichten aan de projectmanager, projectbegeleider, alle leveranciers en uitvoerende partijen. Vaak wordt deze instructie gecombineerd met een LEAN-informatie-bijeenkomst of LEAN-planningssessie. Het zorgt voor een optimaal gebruik van de communicatie mogelijkheden van KYP. Deze training is in combinatie met de bedrijfspecifieke training gratis wanneer u voor meer dan 10 projecten KYP (heeft) gebruikt. In alle andere gevallen bedragen de kosten € 250,- exclusief btw (inclusief een handout voor alle deelnemers).

Klanten bijeenkomst

Om de klanten goed te informeren over de voordelen van KYP kunnen wij in een bijeenkomst van circa 30 minuten het gebruik uitleggen. Vaak wordt dit gecombineerd met een klantbijeenkomst (zoals een eerste paal bij de start van de bouw). Deze training is in combinatie met een projectspecifieke training op dezelfde dag gratis wanneer u voor meer dan 5 projecten KYP (heeft) gebruikt. In alle andere gevallen bedragen de kosten € 100,- exclusief btw (inclusief een handout voor alle deelnemers).

De trainingen worden verzorgd door ervaren KYP specialisten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met KYP via telefoonnummer 020.499.11.17 of een e-mail aan info@kyp.nl