Templates

Verbeteren is wat je geleerd hebt de volgende keer weer gebruiken

Een project waarbij de planning goed aansloot bij de werkelijkheid wil je de volgende keer weer gebruiken. Bij KYP kun je een kopie van een planning maken om op die manier een nieuw project te starten met de kennis van een succesvol afgerond project. Zo kan binnen een bedrijf de kennis opgebouwd worden en de kwaliteit van de projecten verbeteren.

Maar stel je eens voor dat je voor de eerste keer een huis gaat bouwen, dan heb je graag een goede planning van iemand die dat al vaker heeft gedaan. Bij KYP willen we zulke kopieën beschikbaar stellen om te gebruiken. Voor het bouwen van een huis, een bruiloft te organiseren, een kantoor in te richten of ... eigenlijk voor elk project dat een planning nodig heeft.

Dergelijke kopieën noemen we een “template” wat staat voor een sjabloon van een succesvol project. Op dit moment willen we graag van jou weten welke “templates” je graag zou willen hebben. Afhankelijk van de voorkeur gaan we deze beschikbaar stellen en kan de kennis van KYP-gebruikers andere gebruikers helpen. En je helpt ons om KYP beter te maken. We zijn benieuwd naar je voorkeur: