Pers & Media

Nieuws

VORM introduceert procesinnovatie KYP FLOW
VORM zet de volgende stap in haar streven naar het nog beter bedienen van haar klanten. De ontwikkelingsprocessen van VORM worden volledig gedigitaliseerd met KYP FLOW. Op de PROVADA 2018 wordt deze procesinnovatie voor het eerst aan de markt gedemonstreerd. Hans Meurs, algemeen directeur van VORM, geeft aan: “Wij willen de bouwsector nieuwe energie inblazen door te doen waar anderen over denken en deze ontwikkeling sluit volledig aan bij het innovatieve DNA van VORM.”
geplaatst: 8 mei 2018
"Ontwikkelen gaat niet over vechten"
Duizendpoot Stan Roestenberg (53), directeur-eigenaar van ontwikkelaar Bohemen, bouwde huizen en kantoren zonder aannemer, liet de A9 om Badhoevedorp heen leggen, schreef een boek over ontwikkelen en ontwikkelt sinds kort ook software voor de bouw. Die software staat op het punt wereldwijd door te breken. “Communiceren is een dingetje in de bouw.” Lees het hele artikel op Cobouw
geplaatst: 23 februari 2017
Studenten adviseren KYP aan Bouwgroep Moonen
Rowan Grim en Mark Velraeds, twee studenten van de opleiding Bouwkunde aan de Avans Hogeschool Tilburg, onderzochten als afstudeeropdracht voor Bouwgroep Moonen ‘Welke voorwaarden moeten er gecreëerd worden om door middel van Lean-engineering de voorbereidingsfase te optimaliseren?’ Met de voorbereidingsfase wordt de periode van de gunning tot aan de start uitvoering van een project bedoeld. Een belangrijke aanbeveling van de studenten aan Bouwgroep Moonen is om KYP in te zetten in de voorbereidingsfase van een project als planningstool. KYP biedt overzicht en bij wijzigingen in de planning, zijn de gevolgen voor de uitvoering direct inzichtelijk. Omdat KYP de planning en wijzigingen daarin, direct communiceert met betrokken partijen is iedereen op de hoogte van de gemaakte afspraken. Een aanbeveling die wij natuurlijk van harte onderschrijven! We feliciteren Rowan en Mark van harte met de positieve beoordeling van hun eindopdracht.
geplaatst: 16 februari 2017
Gratis Projectmanagers Training - Kom naar KYP! Iedere beursdag om 10.00 uur
Een goed begin is het halve werk: Goede planning en heldere communicatie aan alle projectdeelnemers zijn de beste start van een project. Begin daarom de dag met KYP! Iedere ochtend biedt KYP een gratis workshop voor Projectmanager aan. Na een korte introductie over ontstaan van KYP en over de ontwikkeling van het LEAN en PULL plannen in de bouw kan de projectmanager zelf ervaren hoe eenvoudig plannen met KYP wordt en hoe weinig inspanning het kost te communiceren met alle projectpartners. De workshop duurt ca. 1 uur. Meld je aan via info@kyp.nl of kom naar de stand in hal 8 (08.E082). Deelname max. 12 personen op volgorde van aanmelding. Vol is vol!
geplaatst: 27 januari 2017
Chapoo en KYP maken informatie in de bouw beter bereikbaar
Chapoo en KYP hebben een koppeling gemaakt tussen documenten en activiteiten in een bouwproject. Door deze koppeling heeft elke betrokkene bij een bouwproject altijd de laatste versie van documenten en tekeningen bij elke activiteit beschikbaar. Dit resulteert in eenvoudiger toegang tot actuele en relevante gegevens en zorgt zo voor betere communicatie en samenwerking tussen partijen. Beide SaaS-oplossingen zijn eenvoudig in gebruik en geschikt voor PC, tablet en smartphone.
geplaatst: 8 november 2016
1234