Over KYP

KYP is ontstaan vanuit de wens om beter te communiceren met alle betrokken partijen en personen in een project. Hierdoor krijgt de klant op tijd het product dat is beloofd en overtreft het mogelijk zelfs de verwachtingen van de klant.

We willen dat informatie altijd digitaal en actueel, via het web, beschikbaar is via de smartphone, tablet of pc. De traditionele planning komt zo “van de muur”.

KYP faciliteert de LEAN planning op de bouwplaats en communiceert over de voortgang van elk project waardoor ketenintegratie werkelijkheid wordt.

Door de digitalisering van het bouwproces zal KYP bijdragen aan het inzicht in processen en projecten waardoor deze beoordeeld en verbeterd kunnen worden.

Het resultaat van veel projecten kan sneller, beter en goedkoper worden bereikt door het verbeteren van de communicatie en samen te presteren. Hierdoor worden het aantal fouten en de faalkosten verlaagd.


Wij zijn wij?

Wie werken er bij KYP? Laten wij ons even voorstellen.
Stan Roestenberg
Ondernemer / Ontwikkelaar
Is KYP gaan ontwikkelen om zijn klanten beter te kunnen informeren. Hij verbaasde zich erover dat procesinformatie tijdens de realisatie slecht of niet beschikbaar is en besloot om er een “volwassen” tool van te maken, ondanks het feit dat KYP zijn kindje is.
Ernst Nolte
Software Specialist / Ondernemer
Is bij KYP betrokken in verband met zijn kwaliteit om complexe zaken simpel te kunnen maken. Door zijn analytische insteek komt alles altijd voor elkaar. Zijn bedrijf Geckotech is specialist in proces applicaties met een grote aaibaarheids factor.
Matthijs Bierman
Software Specialist
Om creativiteit te behouden binnen de eenduidige structuur van een software programma heb je mensen als Matthijs nodig. Een tikkeltje eigenwijs om de kwaliteit te bewaken, maar zoveel inlevingsvermogen dat de oplossing altijd binnen de (LEAN) structuur te maken is.
Bas Roestenberg
Keeper of promises
Is overtuigd van de meerwaarde van KYP en wil graag zijn vaardigheden inzetten om zo veel mogelijk partijen dit te doen beseffen. KYP moet een werkwoord worden: Ik KYP, Hij KYPT, Zij KYPT, Wij KYPEN, KYPT u al?
Kevin de Lange
Designer & Frontend Developer
Heeft veel oog voor gebruiksvriendelijkheid en wil dit ten koste van alles terug zien in het design en in de functionaliteiten.
Robey Ruissaard
Marketingcommunicatie
Zorgt voor alle communicatie zowel online als offline, zodat iedereen KYP top of mind heeft. Mijn motto: KYP on dreaming!
Vacature
Klantadviseur of Commercieel medewerker
Is klantgericht en kan met passie over KYP praten. Hij of zij weet wat er speelt binnen bouwprojecten en snapt waar KYP toegevoegde waarde kan bieden. Kernwoorden: Enthousiast, resultaatgericht, authentiek, winnaarsmentaliteit, HBO-niveau. Interesse?