Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Indien uw vraag er niet bij staat kunt u uw vraag versturen aan info@kyp.nl. Het KYP-team zal uw vraag dan zsm beantwoorden!


Account/Login

Hoe maak ik een account aan?
Een account aanmaken is geheel gratis. Ga naar https://kyp.nl/account/registration. Wanneer u dit gedaan heeft kunt u uw gegevens invullen en klikken op de ‘Registreer’ knop. U ontvangt dan een e-mail met daarin een link om de registratie te bevestigen.
Hoe log ik in?
U kunt inloggen via deze link: https://kyp.nl/login/auth of via de inlog velden rechtsboven aan de websitepagina van https://kyp.nl/.
Hoe vraag ik mijn wachtwoord op?
Klik op de knop ‘log in’ rechts bovenin. Hiernaast verschijnt nu een vak ‘ik ben mijn inloggegevens vergeten’. Klik hierop om informatie over uw gebruikersnaam en / of wachtwoord op te vragen.
Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?
Log in op KYP en ga naar uw profiel (rechts bovenin). Een nieuw scherm opent waarin u onderaan de mogelijkheid heeft een nieuw wachtwoord op te geven.
Ik ben al geregistreerd maar inloggen lukt me niet?
Controleert u of u de juiste combinatie van e-mailadres en wachtwoord gebruikt, zoals u deze invoerde toen u een account aanmaakte. Als u uw wachtwoord niet meer weet kunt u deze onder de knop ‘log in’ opvragen.

Activeren

In mijn project staat de een knop met daarop `Activeer`. Wat houdt dit in?
Activeren betekent dat uw project actief wordt gezet. Dit is het moment waarop alle toegevoegde deelnemers hun uitnodiging ontvangen en kunnen participeren in uw project. Communicatie is voor activering van het project niet mogelijk. Activeren is voor één deelnemer gratis. Voor meerdere deelnemers wordt een betaling gevraagd bij activering.
Wat kan ik in een inactief (niet geactiveerd project)?
In een inactief project kunt u de planning maken, partijen/documenten/controlelijsten toevoegen. Nadat u het project heeft gevuld met alle relevante data raden wij aan het project te activeren. Na activering is het project actief en krijgen projectdeelnemers de uitnodiging voor hun rol in het project en communicatie mogelijk.

Compatibiliteit

In welke browsers werkt KYP?
  • Chrome
  • Safari
  • Mozilla Firefox
  • Internet Explorer 8 en later

Wij raden aan om KYP te gebruiken in Google Chrome of Safari, omdat deze browsers optimaal werken.

Op welke apparaten werkt KYP?
  • KYP is beschikbaar op desktops en laptops die draaien op Windows en IOS.
  • Daarnaast is KYP gemaakt voor iPads en Android tablets.
  • Tot slot is er een applicatie beschikbaar voor iPhones en Android telefoons met daarop een beknopte versie van KYP. Deze is gratis te downloaden in de App Store of in de Google Play store.

Data limiet en opslag

Wat is de maximale grootte van een bestand in KYP?
Hier is geen exact antwoord op te geven. Tot op heden hebben wij nog geen feedback gekregen van gebruikers die tegen een limiet oplopen.
Wat is de maximale opslag per project?
Er is geen technisch limiet gesteld in KYP.