Advies

Advies

U heeft uw eigen kijk op plannen, processen, samenwerken en de bedrijfsvoering. Wij willen u graag adviseren over de wijze waarop KYP kan bijdragen aan het verbeteren van uw bedrijfsresultaat. Door samen met u de bestaande processen te analyseren en de kenmerken van KYP daar aan te koppelen, maken we een plan van aanpak met concrete acties en meetpunten.

Samen presteren

De visie van KYP is dat het bij elk project tot een beter resultaat leidt wanneer alle betrokken personen optimaal geïnformeerd worden zodat ze in één keer het juiste kunnen doen. Dit sluit geheel aan bij de LEAN gedachte. De communicatie tussen mensen bepaalt het succes van een project. In veel gevallen zijn de intenties goed maar door onduidelijkheid over wie, wat ,wanneer en hoe blijft het resultaat achter bij de verwachtingen.

Organiseren in plaats van improviseren

Door de communicatie binnen een project goed te organiseren hoeft er minder geïmproviseerd te worden. De planning van een project is de basis van waar uit alles georganiseerd wordt. Communicatie over de planning is een belangrijke succesfactor en de afwijkingen zijn de basis voor verbeteringen. Onze analyses geven nog meer inzicht wanneer KYP gekoppeld wordt aan een tijd-registratie-syteem. Hiermee komt er inzicht in netto werktijd, beschikbaarheid van materialen en verlies uren door wachten of opnieuw uitvoeren van werkzaamheden.

Wanneer u advies wilt over het verbeteren van de communicatie van uw project of het analyseren van de activiteiten binnen een project neemt u dan contact op met Bas Roestenberg (bas.roestenberg@kyp.nl) Hij plant (in KYP) dan snel een afspraak.

Lean plannen

Wanneer u geadviseerd wil worden over het toepassen van de LEAN principes bij uw projecten in combinatie met het (digitaal) LEAN-plannen kunnen wij u van dienst zijn met maatwerk advies door één van onze partners op dit gebied.

Hans de Waay
KYP Specialist
Van samenwerken heeft Hans zijn vak gemaakt. Mensen en organisaties optimaal laten presteren is zijn passie. Hans de Waay komt uit de industrie, waar hij veel ervaring heeft opgedaan met het verbeteren van processen en mensen. Deze ervaring past hij nu toe in de bouw, zorg, en bij de overheid, kortom overal waar mensen samenwerken.

dewaay@kyp.nl

Frank Scherrenberg
KYP Specialist
Als werkvoorbereider, projectleider, hoofd bedrijfsbureau en directeur was Frank betrokken bij het voorbereiden en realiseren van uiteenlopende bouwprojecten en bij het managen van bouwbedrijven. Ontwikkelen van organisaties en mensen loopt als rode draad door zijn loopbaan. Om zijn inzicht en passie breder in te zetten is Frank Scherrenberg in 2008 als zelfstandig trainer en adviseur begonnen. De afgelopen jaren ondersteunt Frank diverse bedrijven en projecten bij anders samenwerken en continu verbeteren en brengt met zijn enthousiasme en praktijkervaring de (LEAN-)praktijk dicht bij de mensen.

scherrenberg@kyp.nl